Manresa Campus Universitari
El Campus


  Manresa és la teva ciutat universitària. Hi pots trobar 3 centres d’alt nivell: la UManresa, l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A més, Manresa acull les pràctiques de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) gràcies a un acord amb la Fundació Althaia, titular dels centres sanitaris de la ciutat.

  La UManresa ofereix sis titulacions de Grau universitari, quatre en l’àmbit de les Ciències de la Salut i dues de Ciències Socials. Per la seva part, l’EPSEM és la seu a la Catalunya Central de l’UPC. S’hi poden cursar sis Graus d’enginyeria, dos Màsters i un Doctorat. A més de dos Graus exclusius que només es poden fer a Manresa. I la UOC ja aplega a més de 1700 estudiants de la comarca.

  A més del tres centres universitaris la ciutat també ofereix altres serveis. Una Residència universitària amb 67 habitatges totalment equipats. La Biblioteca del Campus Universitari (BCUM) disposa d’equipaments i serveis adaptats a les vostres necessitats. La Clínica Universitària i l’Hospital Universitari, on la salut estarà en bones mans.

  Però no tot és estudiar... A Manresa també hi trobaràs diversió, cultura, gastronomia, comerç... Un ventall ampli d’activitats i exposicions; botigues i comerços; locals, bars i restaurants... Perquè no paris!

  Manresa és festa i tradició!! La Festa de la Llum i la Fira de l’Aixada són dos clàssics de la comarca que transporten la ciutat a l’època medieval. La Festa Major i el Correfoc són cita imprescindible de finals de l’estiu.

Ja veus que Manresa és la teva ciutat!

 

 

 


Destacats

Vine a volar! 10% de descompte en vols en globus

Ofertes especials

Descomptes puntuals!

-10% de descompte en consumibles de impressora

- 10% de descompte en roba de temporada

Tot tipus de descomptes