Manresa Campus Universitari
Dynamics - EPSEM
logo-fondo-blanc.png
Dynamics Upc Manresa som un grup d’estudiants d'enginyeria de la Universitat Politècnica a Manresa format el 2015 amb l’objectiu de construir un monoplaça de competició per córrer la Formula Student Spain que se celebra a finals d'Agost al circuit de Montmeló. L’equip compta amb coordinadors del centre educatiu que dónen suport al projecte.
 
 
Per tal de complir el nostre objectiu l’equip s’organitza d’acord amb les necessitats per dissenyar el prototip. Està dividit en els següents departaments: Motor, Xassís, Aerodinàmica, Dinàmica, Electrònica i Gestió.
 
Aquesta és una experiència única pels alumnes que conformem l’equip, ja que s’apliquen conceptes d’enginyeria estudiats en un cas real paral·lelament combinat amb la carrera universitària. A més, a part d’ampliar els coneixements, s’aprèn a treballar en equip i a adquirir experiència abans d’entrar al món laboral: la comunicació amb empreses, dissenyar components reals, entre d’altres competències.
 
 
La primera part d’aquest projecte consisteix en la planificació i disseny de les peces que conformaran el cotxe, a més de contactar amb possibles patrocinadors per la temporada.
 
Seguint un Diagrama de Gantt, ja descrit des de l’inici de la temporada, es tanca el disseny del cotxe i es comença a la seva construcció: s'encarreguen els components que el conformaran etc.
 
La següent etapa, consisteix a testejar amb aquests components per a extreure’n el màxim rendiment i acabar-los ajuntant per tal de tenir el cotxe acabat.
 
L’última etapa, abans de les competicions, és provarà el cotxe: s'estudiaran els resultats extrets per tal d'entendre’l i preveure com solucionar els possibles desperfectes.
 
A finals d’Agost es durà el vehicle a les competicions que s’hagi decidit, on es relaxarà tot l’esforç i treball del equip durant la temporada.
 
 
 
Seguiu-nos!

http://dynamicsupcmanresa.com/
https://www.facebook.com/dynamicsupcmanresa
- Instagram: @dynamics_upc
- Twitter: @dynamics_UPC
- Linkedin: Dynamics UPC Manresa

Destacats

Ofertes especials

Descompte de 0,036 euros per litre de benzina

10% de descompte en tots els serveis

-5% de descompte en material de fisioteràpia

15% de descompte en calçat i tèxtil

5% de descompte en tots els àpats si tens el Carnet del Campus!