Manresa Campus Universitari
Penjats del Campus
foto-penjats.JPG

  La colla castellera Penjats del Campus de Manresa va néixer el 2013 fruit d'una iniciativa dels estudiants de la Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC), de la Fundació Universitària del Bages (FUB) i de l'Institut Lacetània. Actualment està formada per unes 40 persones que volen continuar creixent dintre del món universitari de la ciutat.

  Aquest sentiment casteller està força arrelat en el  territori universitari català. Actualment existeixen 10 colles universitàries: els Arreplegats de la Zona Universitària (Barcelona), els Emboirats (Universitat de Vic), els Marracos (Universitat de Lleida), els Passerells del Tecnocampus (Mataró), els Pataquers (Universitat Rovira i Virgili), els Xoriguers (Universitat de Girona), els Engrescats (Universitat Ramon Llull), els Ganàpies (Universitat Autònoma de Barcelona), els Llunàtics (Universitat Politècnica de Catalunya a Vilanova i la Geltrú) i els Penjats del Campus (Manresa).

  Dos cops a l'any, un a l'hivern i l'altre a la primavera, cada colla organitza una diada on es convida a les altres colles universitàries. Duranta la diada es recorden els valors més importants del castells: "força, equilibri, valor i seny".

  Cal recordar la dificultat afegida que tenen les colles castelleres universitàries ja que, al no tenir canalla, implica molt més pes a l'hora d'alçar les contruccions.

  Per a qualsevol informació podeu contactar amb ells directament a través de:

  https://www.facebook.com/penjatscm


Destacats

10% de descompte en les revisions esportives

Ofertes especials

- 20% de descompte en l'entrada

De dilluns a dijous 10% de dte. en tots els productes de la carta!

10% de descompte en tallat els dimecres

Entre un 5 i un 15% de descompte segons la marca de l'instrument.